Sebészet

Teljes körű modern, ambuláns sebészet

S

 

ebészetünkön a kivizsgálás magas szintű, innovatív, a páciens számára a legkevesebb kellemetlenséggel járó vizsgáló módszerek segítségével történik. A beavatkozásoknál is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy azok is fájdalmatlanul, vagy csak minimális kellemetlenséggel járjanak. Ennek biztosítéka a tű nélküli helyi érzéstelenítő beadás, a helyi érzéstelenítőt alacsony nyomáson adagoló automata, ill. a modern altatószereket használó altatás.

Magán műtőnkben az alábbiakban felsorolt betegségek nagy részében ambuláns vagy egynapos sebészeti műtéteket tudunk biztosítani TB kártya, hosszú előjegyzés nélkül is.

Sebészetünk a következő panaszokkal, megbetegedésekkel kapcsolatban tud Önnek segíteni:

 

 • visszér betegség, lábszárfekélyek különböző típusainak vizsgálata. A felszínes és mély vénák megítélése színes doppleres ultrahang készülékkel. Perforáns vénák, visszér, kötőszöveti, nyirokér rendellenességek, kimutatása és bemutatása a páciens számára. Speciális esetben 3 dimenziós CT vénás hálózat feltérképezés.
 • hajszálerek tipizálása, a megfelelő kezelés kiválasztása, injekciós, habinjekciós, mikrohullámú és lézeres kezelések
 • aranyeresség, végbél betegségek kivizsgálása fájdalmatlan módon, oldalfekvésben, videó anoscopiával és endoscopiával, melyek segítségével azonnal láthatóak a páciens számára is az elváltozások
 • bőrelváltozások, anyajegyek, benőtt köröm, szemölcsök, vírus szemölcsök vizsgálata és hagyományos, mikrohullámú vagy lézeres kezelése.


Speciális vizsgáló eljárásaink

Kattintson a képre!

Nagy felbontású ultrahang készülék, hasi, végtagi, ér rendellenességek vizsgálatára

 

3 dimenziós CT vizsgálat, mellkas, has, medence területén megjelenő kóros elváltozások, daganatok kimutatására

 

Speciális műtéti eljárásaink

Kattintson a képre!

Mikrohullámú, vágás nélkéi technika, mely heg mentes eredményt is tud biztosítani


Visszér eltávolítás vágás nélkül, ambulánsan, lézeres főtörzsi visszér, perforáns ér kezeléssel


További képek és információ a sebészeti beavatkozás oldalunkon

Kérdések és válaszok
 • Véres a székletem, mikor forduljak orvoshoz?

  Amennyiben lehetséges minél hamarabb keressen fel sebész, proctológus szakorvost. Bár leggyakrabban csak végbélrepedés, aranyeresség van a háttérben, sajnos minden korosztálynál előfordulhat komolyabb megbetegedés is.

 • Mostanában hasmenéses a székletem, mit tegyek?

  A hasmenésnek számtalan oka lehet a fertőzéstől kezdve, bizonyos gyógyszerek mellékhatásán át a vastagbél daganatos megbetegedésig bezárólag. Gyermekkorban gyakran a laktóz intolerancia első jele lehet.. Mindezek alapján érdemes szakorvoshoz fordulni, ha néhány napon belül nem rendeződik.

 • Gyakran puffad a hasam, ritkán görcsöl is. Lehet béldaganatom?

  Igen lehetséges, de más bélbetegségek gyakrabban okoznak ilyen panaszokat.. Sajnos a béldaganatok nagyon sokáig nem okoznak semmilyen panaszt.

 • "Innovatív Medicina - C-Medic Orvosi Centrum"

 • "Egészség, Szépség, Harmónia"